30 · 04

Знижка -20% на всі фільми у Мост-Кіно та на весь асортимент бару для ВПО

Знижка -20% на всі фільми у Мост-Кіно та на весь асортимент бару для внутрішньо переміщених осіб які підписані на наші інстаграм сторінки @mostkinodnepr та @spacebarmostkino!


У зв’язку із воєнними діями велика кількість громадян вимушена покидати свої домівки та виїжджати у більш безпечні місця. Ми хочемо підтримати їх та зробити невелику, але приємну знижку на відвідування кінотеатру «Мост-Кіно».


З 01.05.2024р. в кінотеатрі «Мост-Кіно» діє знижка -20% на купівлю квитка в касі кінотеатру при пред'явленні довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи відповідного зразка та документа, що посвідчує особу, а також показати касиру, що Ви підписані на нашу інстаграм сторінку.

При разрахунку в барі кінотеару, пред'явіть бармену справку ВПО та підписку на сторінку @spacebarmostkino і отримауйте знижку -20% на ваше замовлення.


Пропозиція діє кожного дня на всі сеанси репертуару. Детальні подробиці акції дивіться на сайті mostkino.dp.ua (http://mostkino.dp.ua/)


Ми хочемо підтримати кожного, хто вимушений залишити свій дім, тому продовжуємо працювати задля нашої Перемоги з вірою у світле майбутнє. Разом ми сила!


P. S. Не забудьте взяти з собою потрібні документи та підписатись на наші сторінки