Знижка -20% на всі фільми у Мост-Кіно для внутрішньо переміщених осіб які підписані на наш інстаграм @mostkinodnepr!

У зв’язку із воєнними діями велика кількість громадян із тимчасово окупованих територій вимушена покидати свої домівки та виїжджати у більш безпечні місця. Ми хочемо підтримати їх та зробити невелику, але приємну знижку на відвідування кінотеатру «Мост-Кіно».

З 01.09 по 30.09.2023р. в кінотеатрі «Мост-Кіно» діє знижка -20% на купівлю квитка в касі кінотеатру при пред'явленні довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи відповідного зразка та документа, що посвідчує особу, а також показати касиру, що Ви підписані на наш інстаграм. Детальні подробиці акції дивіться на сайті mostkino.dp.ua

Ми хочемо підтримати кожного, хто вимушений залишити свій дім, тому продовжуємо працювати задля нашої Перемоги з вірою у світле майбутнє. Разом ми сила!

P. S. Не забудьте взяти з собою потрібні документи та підписатись на наш інстаграм 



«Правила проведення акції «20% знижки на квитки для внутрішньо переміщених осіб які підписані на наш інстаграм @mostkinodnepr»

1. Акція проходить в кінотеатрі «Мост-Кіно» за адресою: м Дніпро, вул. Королеви Єлизавети II, 2 (2 рівень МОСТ сіті).
2. Терміни проведення акції:
2.1. Період проведення акції: з 01.09 по 30.09.2023 р.
3. Знижка 20% надається на касі кінотеатру «Мост-Кіно» в період дії акції. Знижка не діє на покупку квитків онлайн.
4. Для отримання знижки необхідно надати касиру документи, що підтверджують статус «внутрішньо переміщеної особи» та документ що посвідчує особу, а також показати касиру, що Ви підписані на наш інстаграм.
5. Знижка 20% надається на 1 квиток для 1 відвідувача з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщенної особи.
6. Знижка надається на протязі з 01.09 по 30.09.2023 р. при пред'явленні документів зазначених в п.4.
7. Знижка не поширюється на інші товари в чеку, на один документ, що підтверджує статус «внутрішньо переміщеної особи» можливо отримати знижку лише на 1 квиток на сеанс.
8. Для надання знижки відвідувач повинен надати документ, що підтверджує статус «внутрішньо переміщеної особи» для фотофіксації, а також показати касиру, що Ви підписані на наш інстаграм.
9. Знижка поширюється на всі сеанси і місця.
10. Знижка не сумується з іншими акціями та спеціальними пропозиціями.
11. Організатор акції залишає за собою право в односторонньому порядку без пояснення причин змінювати будь-які умови акції, викладені в цих правилах, повідомивши про це клієнтів за 1 день до моменту вступу таких змін в силу шляхом розміщення інформації про зміни правил проведення акції на сайті mostkino.dp. ua і в цих правилах. Використання знижки означає, що клієнт ознайомлений і згоден з усіма умовами акції. Часткове прийняття умов акції не допускається. Участь в акції починається з моменту отримання клієнтом знижки на покупку квитка.

Організатор: ТОВ «Мост-Кіно». Місце знаходження: 49000, м Дніпро, вул. Королеви Єлизавети II, д. 2 (ТРК МОСТ сіті, 2 рівень).

Інші акції